Besplatna dostava voća u Obrenovcu
3
besplatna dostava voća u obrenovcu 1

Besplatna dostava voća u Obrenovcu ovih dana se čini preko potrebnom mnogim građanima. U vreme reaktivacije korona virusa, pripadnici starije generacije morali bi da se zaštite na sve moguće načine. Jedan od njih je svakako besplatna dostava namirnica na kućnu adresu.

Kome je važna besplatna dostava voća u Obrenovcu?

Zbog opasnosti po zdravlje, svi građani stariji od 65 godina, kao i hronični bolesnici, moraju preduzeti sve protektivne mere. U takozvanu rizičnu grupu spadaju i trudnice i porodilje.

Osim održavanja dobre higijene i redovne dezinfekcije, neophodno je nošenje zaštitnih maski. Međutim, ono što je ključno jeste da pripadnici ovih grupa ostanu u svojim domovima. Na taj način, biće najbolje zaštićeni od eventualnog inficiranja virusom korone.

besplatna dostava voća u obrenovcu 2

Od zvaničnog proglašenja vanrednog stanja sredinom marta ove godine, mnogi su ostali u svojim kućama. Neki od njih nisu izlazili čak ni kada su vesti govorile da je virus oslabio. Kako bi ostali sigurni, nisu se nepotrebno izlagali riziku od oboljevanja i sve potrepštine su obezbedili na vreme. Srećom, većina njih ima rodbinu koja im se našla u trenucima kada im je to bilo najpotrebnije. Nabavku hrane, lekova i drugih stvari prepustili su svojim najbližima.

Ali, među ljudima koji su u karantinu, postoje i oni koji nemaju na koga da se oslone. Oni se jedino mogu pouzdati u sebe i besplatnu dostavu voća u Obrenovcu. Srećom, samo jednim pozivom, oni mogu dobiti sve što im je potrebno: sveže, zdravo i ukusno. Za njih ćemo odabrati najbolje, baš kao da su sami svojom rukom birali.

Pomoć kada je najpotrebnija

Poznato je da se u organizam svakodnevno moraju unositi svi neophodni i nutritivno važni elementi. Voće i povrće su bogati vitaminima i vlaknima potrebnim za pravilno funkcionisanje tela. Biljna vlakna pospešuju varenje i obezbeđuju dobar rad metabolizma. Vitamini i minerali su takođe veoma bitni kako bi kardio-vaskularni sistem valjano funkcionisao.

Mnogi stariji građani nisu u prilici da, zbog novonastalih okolnosti, sami odu u kupovinu. Neki od njih su i inače slabo pokretni, pa bi im to svakako predstavljalo veliki problem. Baš zbog takvih slučajeva, obezbeđena je besplatna dostava voća u Obrenovcu.

besplatna dostava voća u obrenovcu 3

Većina penzionera nažalost nema visoka primanja, pa im svaka pomoć dobro dođe. Naročito ako je besplatna. Pijaca Obrenovac obezbeđuje svakodnevnu i besplatnu isporuku voća i povrća.

Sve namirnice na našoj pijaci su vrhunskog kvaliteta: sveže i organski uzgajane. To je izuzetno važno zbog toga što biljke tretirane pesticidima mogu uzrokovati brojne zdravstvene probleme.

Zdravo, sveže, kvalitetno – Vrhunsko voće samo za vas!

Na pijaci Obrenovac nalaze se samo proizvodi vrhunskog porekla, iz domaćeg uzgoja. Od same pomisli na mirisne crvene jagode i tek ubrane trešnje, koje pucaju pod zubima svakom će poći voda na usta.

Sočne breskve i kajsije odlične su za jelo, ali i za kuvanje džema i slatka. Vrsne domaćice znaju koliko je lep prizor kada se na policama u špajzu žute kao dukat tegle sa ovim poslasticama. Neku će sigurno sačuvati za unučiće kada opet budu kod njih navratili posle korone.

besplatna dostava voća u obrenovcu 4

Jabuke su aktuelne u svakom godišnjem dobu i različite vrste se mogu naći i na našim tezgama. Ajdaredcrveni i zlatni delišes, zeleni micu i slatke petrovače samo jednim telefonskim pozivom stižu na vaš sto. Mi dolazimo brzo do vas i isporučujemo vam samo ono izvanredno!

Lekari kažu da je jedna jabuka dnevno recept za zdravlje i dugovečnost. Jabuke se najčešće jedu sveže, ali se od njih prave i pite, kolači i kompoti. To je taman i odlična zanimacija za dane u izolaciji: razvlačenje domaćih kora i pravljenje pite savijače.

Oni koji vole jabuke u tečnom stanju, od njih mogu napraviti sok, lekovito jabukovo sirće ili rakiju. Vremena ima dovoljno, recepti su brojni, a domišljatost domaćica neograničena!

Besplatna dostava voća u Obrenovcu na zadovoljstvo kupaca

Veoma je bitno naglasiti da se dostava voća i povrća obavlja bez ikakve novčane nadoknade. Dakle, plaća se samo roba koja je isporučena. 

Mi stižemo brzo i isporučujemo voće isključivo vrhunskog kvaliteta i pod najpovoljnijim cenama. Pozovite nas još danas i obezbedite za sebe dnevnu dozu zdravlja i dobrog raspoloženja.

Naše iskustvo govori da nema lepšeg osećaja nego kada se učini dobro delo. A, osmeh zadovoljnih starijih građana kada im, bez dodatnih troškova, dostavimo ono što su poručili, najbolja nam je nagrada.

 

3 Comments

  1. […] nutritivno važnim elementima, lako je podložno infekcijama i različitim oboljenjima. U jeku pandemije virusa korona, čini se da je bitnije nego ikad ojačati odbrambene moći svoga organizma. Zbog toga je od […]

  2. […] što naši klijenti obožavaju jeste to što, kada poruče robu na našoj pijaci, ne moraju platiti dostavljanje. Izražena cena odnosi se na same proizvode i u nju je uključena […]

  3. […] Sveže banane možete uvek pronaći na tezgi Pijace Obrenovac ili u našoj online ponudi sa besplatnom dostavom na kućnu […]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

GORE