Besplatna dostava svežeg povrća na vašu adresu
2
dostava povrća na kućnu adresu

Besplatna dostava povrća na kućnu adresu moguća je na Pijaci Obrenovac! U vremenu kada se ceo svet bori sa pandemijom virusa koronaPijaca Obrenovac rešila je da svojim sugrađanima obezbedi dostavu povrća. Dostava povrća na kućnu adresu se vrši isključivo na teritoriji Obrenovca i besplatna je bez obzira na iznos porudžbine.

Pored ogromnog izbora svežeg, domaćeg i zdravog povrća, u ponudi online pijace možete pronaći i sočno i ukusno voće poput jabuka, dinja, ananasa, grejpfruta. Sa tezge na Zelenoj pijaci stiže do vaših vrata veoma brzo.

Zdravlje na vašoj trpezi – Dostava povrća na kućnu adresu

Okruženi svakodnevnim vestima da je unošenje vitamina i minerala sada od naročite važnosti, pitamo se koji je najbolji način za to.

Sveže voće i povrće od izuzetnog su značaja za funkcionisanje ljudskog organizma. Konzumiranjem zdravog povrća svom organizmu dajemo neophodne hranljive materije, podmlađujemo ga i okrepljujemo. Povrće je, takođe, veoma bogato vlaknima, što znači da potpomaže proces varenja i olakšava probavu. Određene vrste povrća sadrže znatne količine vode, tako da dodatno hidriraju organizam, što je od izuzetnog značaja tokom leta.

Ukoliko želite da svom imunitetu obezbedite idealnog saveznika za borbu protiv virusa, Pijaca Obrenovac je tu za vas.

Građani Obrenovca dobili su jedinstvenu priliku da na svojoj trpezi uvek imaju kvalitetno i zdravo voće i povrće.

Potrebno je svega nekoliko minuta kako biste na svom računaru ili mobilnom telefonu pogledali obimnu ponudu ove pijace i naručili ono što vam je potrebno.

Dostava povrća na kućnu adresu je besplatna i predstavlja siguran način da dođete do prekopotrebnih vitamina i minerala. Plaćanje je jednostavno i sigurno, a obavlja se prilikom preuzimanja. Na taj način možete i sami da se uverite u to da je do vas stiglo voće i povrće koje je uvek sveže i sočno.

Ponuda najsvežijeg povrća koje svakodnevno stiže do vas

Pijaca Obrenovac svakodnevno obnavlja svoju online ponudu aktuelnim povrćem i voćem.

dostava povrća na kućnu adresu

Između ostalog, za jak imunitet i zdravlje poželjno je unositi povrće uz svaki obrok. Ako to nije moguće, obezbedite sebi makar dve zdrave užine koje će sadržati povrće. Idealan odabir su šopska, grčka salata ili zeleni smuti.

Zeleno lisnato povrće kao što su spanać i blitva bogati su gvožđem i odličan su izvor vitamina A i vitamina K. Ukoliko želite da svom telu obezbedite normalno funkcionisanje, preporučujemo da u ishranu uvedete nešto od lisnatog povrća.

Lekovita svojstva crnog i belog luka odavno su poznata. Nezamenljiv su deo tradicionalne srpske kuhinje i starih recepata naših baka. Poznato je da je beli luk sjajan antioksidans, kao i da potpomaže izgradnju imuniteta.

U ponudi pijace takođe možete pronaći razne vrste pasulja, boranije, krompira i paprike.

Pasulj je bogat vitaminom B, dok boranija pozitivno utiče na funkcionisanje organizma zbog vitamina B, K i vitamina A. Ujedno, reguliše varenje jer je bogata vlaknima, kao i proteinima. Krompir je poznat kao vrsta povrća koje čuva kosti, a donosi i benefite u borbi protiv kardiovaskularnih bolesti. Paprika sadrži čak 300 odsto dnevne potrebe organizma za vitaminom C. Ukoliko je redovno konzumirate, ojačaćete imunitet.

Osim svima poznatog, Pijaca Obrenovac vrši dostavu povrća na kućnu adresu kog možda ne biste mogli lako naći u marketima, poput artičoka i bundeva.

Iako je od davnina poznata, artičoka tek sada postaje sve popularnija na našim prostorima. Ima neverovatne dobrobiti po zdravlje i bogata je kalijumom, kalcijumom i magnezijumom. Takođe je odličan antioksidans.

Bundeva, za koju veoma malo ljudi zna da je dobar izvor vitamina C, može da posluži za pravljenje raznih poslastica iako spada u povrće.

Bez paradajza i krastavaca, dok im je sezona, nijedan ručak ne bi trebalo da protekne. Osnova su raznih salata i izvor ključnih vitamina i minerala.

Dostava povrća na kućnu adresu – Potreba, a ne luksuz

Nažalost, epidemiološka situacija u državi je daleko od povoljne. Stoga, preporučujemo da se pridržavaju svih mera koje su propisane radi zaštite. Ukoliko u domaćinstvu imate osobe starije od 65 godina ili osobe koje pate od određenih hroničnih bolesti, dostava povrća na kućnu adresu savršeno je rešenje za vas.

dostava povrća na kućnu adresu

Samo jedna od pogodnosti je plaćanje naručenih artikala, ali ne i prevoza. Druga, važnija pogodnost je ta što ostajete u svom domu, dok saradnici Pijace Obrenovac isporučuju robu na vašu adresu.

Prilikom dostave voća i povrća na kućnu adresu strogo se poštuju mere zaštite od virusa korona, kao i sva higijenska i bezbednosna pravila. Uz Pijacu Obrenovac ostajete uvek sigurni, zdravi i snabdeveni najkvalitetnijim namirnicama u najkraćem vremenskom roku.

2 Comments

  1. […] Pijaca Obrenovac može se pohvaliti najvećom ponudom uvek svežeg povrća bogatog proteinima. Ono po čemu se izdvaja od drugih jeste dostava povrća na kućnu adresu. […]

  2. […] možete pronaći ogroman izbor svežeg i zdravog voća i povrća. Takođe, postoji i opcija besplatne dostave voća i povrća na kućnu adresu za sve građane ove beogradske opštine. Pijaca Obrenovac ovom odlukom sačuvala je vaše zdravlje. […]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0

GORE