„Naša misija je da pružimo savršen kvalitet kako proizvoda tako i usluga, kako bi u vaš dom uneli sveže voće i povrće.“

O nama -

Pijaca Obrenovac

Kvalitet uvek na prvom mestu – dostava na kucnu adresu

Pokrenuli smo snabdevanje naših sugrađana u Obrenovcu tako da sada možete dobiti voće i povrće  direktno do vaših vrata. Naše voće i povrće dolazi direktno sa plantaža i voćnjaka širom Srbiji i dostavlja se na vaša vrata najbrže moguće. Dostavu svežeg voća i povrća u Obrneovcu ne naplaćujemo za porudzbine preko 800 dinara,  tako da smo vam pružili jedinstvenu mogućnost da samo jednim klikom poručite sve što vam treba sa naše tezge.

Zašto dostava

voća i povrća

Uvek sveže voće i povrće

Mi vam isporučujemo na vaša vrata najukusnije voće i povrće u Obrenovcu. Naša misija je da vama i vašoj porodici donesemo zdrave i prirodne proizvode i da vam na taj način uštedimo vreme i novac.

BESPLATNA dostava za Obrenovac

Nekada jednostavno ljudi nemaju vremena da odu na pijacu a marketi imaju lošu ponudu. Iz tog razloga vi sada možete da se oslonite na nas i da znate da ćete dobiti najsvežije voće samo jednim klikom. Ponosni smo na svoj kvalitet i korisničku uslugu i uvek će nam kupci biti na prvom mestu kako bismo učinili da budete zadovljni sa našom ponudom i uslugom.Dostava je besplatna za naruđbine preko 800 dinara.

Sezonsko VOĆE i POVRĆE

Naša ponuda se menja na nedeljnom nivou u skladu sa onim što je trenutno aktuelno. Uz našu uslugu, dobijate sveže sezonsko voće i povrće direktno do vaših vrata.

Ponuda voća i povrća

170.00 rsd / kg
-
+

Grejpfrut

Grejp obiluje vitaminima C, B i P, mineralima magnezijumom i kalijumom.
250.00 rsd / kg
-
+

Pomorandža

sočna,slatka pomorandža
220.00 rsd / kg
-
+

Groždje belo

Belo grožđe deluje kao prirodni tonik organizma
380.00 rsd / kg
-
+