Osnovni podaci o firmi

LD MERAK MARKET
Poslovno ime: LAZAR DEJANOVIĆ PR PRODAJA PREKO INTERNETA LD MERAK MARKET ZVEČKA
Matični broj: 66024644
PIB: 112320935

Kontakt podaci – korisnički servis

Adresa: Braće lazića 273, Zvečka.
Telefon: 065 5686083
E-mail: pijacaobrenovac@gmail.com

Uslovi korišćenja

Molimo Vas pažljivo pročitajte Uslove Korišćenja pre upotrebe web sajta. Uslovi Korišćenja predstavljaju sporazum između Vas i LD Merak Market. Nastavljanjem korišćenja Sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa navedenim uslovima.

Korišćenje Sajta i objavljenih sadržaja

Sadržaji objavljeni na Sajtu u opisivanju služi isključivo za generalno informisanje i Online Pijaca Obrenovac zadržava pravo da bez najave menja objavljene informacije ne nudeći nikakve garancije vezano za preciznost istih.

Zabranjeno je reprodukovanje celog ili delova Sajta osim u slučajevima kada je to pismenim putem odobreno od strane administratora sajta.
Zadržavamo sva prava u vezi promene uslova korišćenja sajta.

Otkazivanje i izmene porudžbine

Otkazivanje i izmene porudžbine morate obaviti telefonskim putem. Ukoliko je porudžbina već spakovana i poslata na dostavu, otkazivanje i izmene su moguće uz snošenje troškova dostave.

Reklamacije i povraćaj porudžbine

S obzirom da se radi o osetljim proizvodima a posebno kada su u pitanju sveži proizvodi, robu ste dužni da proverite prilikom prijema.
Povraćaj je moguć ukoliko ste ustanovi da je neki proizvod pokvaren ili oštećen, što svakako nećemo dozovliti da se desi. Takođe trudimo se da naši proizvodi budu higijenski spakovani i tom smislu smo obezbedili sve neophodne uslove.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala na razumevanju.